شماره‌ی خبر : ‌91083 | تعداد بازدید : 233
سه‌شنبه 4 خرداد ماه 1405 ساعت 11:38

چهاردهمین تقابل مس کرمان و نساجی در سال های اخیر

تیم های فوتبال مس کرمان و نساجی قائمشهر چهاردهمین تقابل سال های اخیر خود را در هفته بیست و ششم رقابت های لیگ یک این فصل برگزار خواهند کرد.

چهاردهمین تقابل مس کرمان و نساجی در سال های اخیر

تیم های فوتبال مس کرمان و نساجی قائمشهر چهاردهمین تقابل سال های اخیر خود را در هفته بیست و ششم رقابت های لیگ یک این فصل برگزار خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه مس؛ در سیزده بازی گذشته دو تیم مس کرمان 5 پیروزی کسب کرده است و 7 برد سهم نساجی بوده است و 1 بازی دو تیم نیز با تساوی به پایان رسیده است.

تیم نساجی که در بازی های اخیر خود هدایتش را برعهده رضا عنایتی گذاشته است از 25 بازی قبلی خود 8 پیروزی، 10 تساوی و 7 شکست ثبت کرده است تا با 34 امتیاز در رده دوم جدول رده بندی قرار داشته باشد.

این تیم با 35 گل زده بهترین خط حمله لیگ لین فصل را در اختیار دارد که 16 ارسال، 8 پاس عرضی، 5 حرکت عمقی، 3 شوت از راه دور و 2 ضربه پنالتی برای این تیم به گل ختم شده است.

در مقابل این تیم با 11 گل خورده نیز یکی از بهترین خطوط دفاعی این فصل را در اختیار دارد و در حالی که به طرز جالبی این تیم در این فصل برروی ارسال ها گل نخورده است اما 5 شوت از راه دور، 3 حرکت عمقی، 2 ضربه پنالتی و 1 پاس عرضی دروازه این تیم را در بازی های قبل باز کرده است.

علی نصیری با 6 گل زده بهترین گلزن نساجی در این فصل است و احمد محمدی نژاد، سعید باقرپسند، پوریا رضازاده در این تیم 4 گل زده دارند، میثم تهی دست و مهدی طهماسبی 3 گله هستند، مرتضی خراسانی، فرشاد محمدی مهر، حسین شنانی و علیرضا ملکی در این تیم 2 گل زده دارند و محمد سلطانی مهر نیز یک گل زده برای نساجی در این فصل به نام خود اختصاص داده اند.

تیم نساجی که از 5 بازی اخیر خود در رقابت های لیگ یک 3 پیروزی و 2 تساوی ثبت کرده است تا پیش از سفر به کرمان در 13 مسابقه خارج از خانه در این فصل به میدان رفته است که حاصل آن ها 6 پیروزی، 5 تساوی و 2 شکست بوده است.

تیم های مس کرمان و نساجی قائمشهر از ساعت 17 روز چهارشنبه ششم خرداد ماه در ورزشگاه باهنر کرمان به مصاف هم خواهند رفت.


نام‌ :
ایمیل :
نمایش داده نمی‌شود
تلفن :
نمایش داده نمی‌شود
وبگاه‌ :
متن :
 

نظر شما در رابطه با بازی مس کرمان و پالایش نفت بندرعباس؟!