شمارهی خبر : 91123 | تعداد بازدید : 123
جمعه 21 خرداد ماه 1405 ساعت 11:10
تائید یک پنالتی اعلام نشده برای مس در بازی با نفت و گاز گچساران
در بازی مس کرمان برابر نفت و گاز گچساران بازهم در این فصل تیم مس کرمان اسیر یک اشتباه تاثیرگزار داوری در نتیجه بر علیه خود در این فصل شد.

در بازی مس کرمان برابر نفت و گاز گچساران بازهم در این فصل تیم مس کرمان اسیر یک اشتباه تاثیرگزار داوری در نتیجه بر علیه خود در این فصل شد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه مس، در اواخر نیمه اول این بازی ابولفضل عکاشه مهاجم مس کرمان در محوطه جریمه توسط مدافع تیم نفت و گاز سرنگون شد اما حسین حسینی داور این بازی اعتقادی به این پنالتی مهم و سرنوشت ساز برای مس کرمان نداشت.
یاسر همرنگ از کارشناسان امر داوری فوتبال کشور با اعلام محرض بودن این پنالتی افزود: در این صحنه مدافع تیم نفت و گاز دچار بی احتیاطی شد و بی محابا از پشت سر مهاجم تیم مس کرمان را از پشت سر سرنگون می کند و یک خطای آشکار پنالتی رخ می دهد که داور آن را اعلام نکرد.
در حالی که صحنه مربوط به این موضوع برروی شبکه های اجتماعی باشگاه مس منتشر شده است لازم به یادآوری است که در این فصل تیم مس کرمان بارها از این اشتباهات مسلم داوری دچار لطمه شده است که در نتیجه بازی اثرگذار بوده اند.
همچنین این دومین اشتباه مسلم آقای حسینی بر علیه مس در 5 قضاوتی که برای مس کرمان داشته است محسوب می شود و او در سال 1400 نیز یک پنالتی مسلم در جم برای مس در بازی با پارس اعلام نکرده بود.